FOR LEKEGLADE I ALLE ALDRE
VELKOMMEN TIL VÅR LEKNE VERDEN
Som medlem i kundeklubben Ekte Lekeglede opplever du en verden av fordeler!
Du får unike tilbud og rabatter, digitalt fordelsprogram, -25 % på LEGO Deal og -25% på en valgfri vare i forkant av dine barns bursdag!

Vi har mye å lære av barna. Evnen til å legge fra seg virkeligheten for en liten stund, og leve seg inn i en annen verden, er noe vi mister med alderen. Vi vil hjelpe våre medlemmer i alle aldre til å finne igjen den barnslige fantasien, og gleden ved å leke og inspirasjon til dette finner du i våre nyhetsbrev.

Kundeklubben KOZMOS Ekte Lekeglede er en gratis klubb for deg og dine barn.

Gjennom klubben mottar du gode tilbud og rabatter hver måned og ved å være medlem registrer vi også dine kjøp via vårt digitale fordelsprogram. Med fordelskortet får du rabatter ved å registrere dine kjøp*. Du oppgir kun mobilnummeret ditt i kassen og rabattene kommer automatisk på mail til deg.

I tillegg til det digitale fordelsprogrammet og andre medlemsrabatter får du også bursdagsrabatter i forkant av barnets/barnas bursda, LEGO Deal, eksklusive konkurranser og aktiviteter for barna!

*Rabatten på fordelskortet gjelder ikke på allerede nedsatte varer, barneutstyr, film og multimedia. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter.

Les mer om fordelskortet her

Velkommen til en leken handel i din nærmeste KOZMOS-butikk!

Mvh,
KOZMOS Ekte Lekeglede

EN VERDEN AV FORDELER
  • Digitalt fordelsprogram
  • Bursdagsrabatt
  • LEGO® Deal: ÷25% på utvalgte produkter
  • Eksklusive konkurranser & aktiviteter for barna
  • Tips og inspirasjon
MIN SIDE
Dersom du allerede er medlem kan du logge deg inn her for å endre dine profil opplysninger.

Glemt passord? eller første gangs logg inn, klikk her og motta nytt passord.

REGISTRER DEG HER
VELG DIN BUTIKK
VELG PASSORD

Opplysningene vil ikke bli brukt til annet formål eller utlevert til andre selskap. Du kan når som helst melde deg ut av KOZMOS Ekte Lekeglede.

TIPS DINE VENNER